Fadølsanlæg


Lej et fadølsanlæg til din næste fest og smag forskellen. Vi samarbejder med Hancock og tilbyder derfor en bredt udvalg af fadøl og drinks på fad med den gode Hancock kvalitet.

Leje af fadølsanlæg med 2 haner

Pris 400 kr

Høker bajer Vol: 5,0%

Den traditionelle pilsnerøl. Smagen er fyldigere end andre traditionelle danske pilsnertyper, og Saaz humlen giver en blød og afrundet smag.

Upasteuriseret fadøl på 15 ltr. fustager.

Pris 440 kr

Black Lager Vol: 5,0%

​Den er som andre mørke øl brygget med lagermalt. Dette giver i modsætning til pilsnermalt en mørkere farve, samt en mere fyldig øl.  På trods af den større fylde, er alkoholstyrken den samme som vor pilsnerøl, Høker Baje

Upasteuriseret fadøl på 15 ltr. fustager.

Pris 440 kr

Vodka & Abrikos Vol: 7,0%

Frisk og sødlig abrikos med lang eftersmag. Indeholder saften af rigtige abrikoser og er mixet med en udvalgt vodka fra Spritfabrikken Danmark. 

Vodkaen er skabt på blødt vand, uden farvestoffer eller tilsat sukker, hvilket giver den en uovertruffen klar og ren smag, der harmonerer godt med vores Abrikos.
​15 ltr. fustager

Pris 1500 kr

Gin & Lemon Vol: 7,0%

Syrlig og frisk Lemon, let bitter eftersmag. Indeholder saften af rigtige lemon frugter og er mixet med en udvalgt gin fra Spritfabrikken Danmark. 

Denne gin er en klassisk dansk gin, som er helt klar i farven og smagen er mild og ren, med klassisk smag af enebær, der skaber en velafbalanceret smagsoplevelse med vores Lemon.

15 ltr. fustager.

Pris 1500 kr